fbpx

MILabs is een snelgroeiend innovatief internationaal opererend bedrijf in medische instrumentatie. Vanuit haar hoofdkantoor in Houten levert het biomedische afbeeldingsinstrumenten zoals PET, SPECT, Optische- en Röntgen CT scanners. De producten van MILabs worden wereldwijd door toonaangevende universiteiten, academische ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven ingezet voor baanbrekend medisch onderzoek.

Voor uitbreiding van ons finance team en ter ondersteuning van onze business controller, zijn we per direct op zoek naar een:

Financieel administratief medewerker (m/v)

24 u per week

In je dagelijkse werkzaamheden verzorg je de financiële administratie ondersteuning i.s.m. met de controller. Je bent hands-on en flexibel. Omdat jij ervaring hebt in kleine of middelgrote organisaties weet je uitstekend om te gaan met de diversiteit aan verschillende administratieve taken en kun je snel schakelen. Je bent uitermate deskundig op het gebied van boekhouding en kan zelf de werkzaamheden die daarbij horen goed overzien.  Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

Functieomschrijving:

 • Verzorging administratieve verwerking van inkoop/kostenfacturen en voorbereiding wekelijkse betalingsrondes.
 • Verwerken van de declaraties en creditcard afschriften.
 • Bijhouden van de stamgegevens in het boekhoudprogramma Accountview.
 • Bewaken van betaaltermijnen binnen Accountview.
 • Debiteuren beheer, het versturen van betalingsherinneringen.
 • Flexibel inspringen voor andere administratieve en secretariële taken

Profiel:

Om succesvol te zijn in deze functie zoeken wij een gedreven persoon met een afgeronde opleiding MBO (4) Bedrijfsadministratie aangevuld met een praktijkdiploma Boekhouden en goede beheersing van Engels. Bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring in het MKB in een internationale setting. Je werkt gestructureerd en bent accuraat. Je hebt uitstekende kennis van Excel en ervaring binnen een ERP -omgeving (kennis van Accountview is een pré).

Wat MILabs te bieden heeft:

 • Leuke administratieve baan in een groeiende dynamische organisatie;
 • Het is een nieuwe functie in een relatief kleine organisatie, hiermee ontstaat de mogelijkheid om meerdere administratieve taken naar je toe te trekken;
 • Een interessante werkomgeving, technologie en klanten;
 • Informele werkomgeving;
 • De mogelijkheid om parttime te werken, 24 uur verdeeld over tot 4 dagen.

Heeft deze functie jouw interesse gewekt, stuur dan jouw cv én motivatiebrief vóór 23 oktober 2020 naar MILabs B.V., via [email protected] t.a.v. M. de Kluijver, HR Manager.

De standplaats van deze functie is in Houten, onze productiefaciliteit. Er is voldoende ruimte om op 1,5 meter en binnen de overige richtlijnen van het RIVM te werken. Thuis werken wordt, indien noodzakelijk, gefaciliteerd.

Scroll to Top