fbpx

Electrotechnisch Ingenieur NL

MILabs: een uitdagende kans in de wereld van biomedische beeldvorming!

MILabs is wereldwijd toonaangevend op het gebied van geavanceerde beeldvormingsapparatuur voor biomedisch onderzoek. Met vestigingen in Houten en Utrecht, Nederland, leveren wij hoogwaardige oplossingen aan gerenommeerde universiteiten, academische ziekenhuizen, CRO’s en farmaceutische bedrijven. Onze apparatuur speelt een cruciale rol bij het ontwikkelen van nieuwe diagnostische tools en behandelingen voor infecties, kanker, hartproblemen en neurodegeneratieve ziekten.

Vacature: Electronics Engineer – Verleg de grenzen van de biomedische beeldvorming!

Als Electronics Engineer maak je deel uit van ons gepassioneerde R&D en Engineering-team. Jouw focus ligt op het ontwikkelen van hoogwaardige elektronica voor onze baanbrekende apparatuur. Samen met ons getalenteerde team ben je verantwoordelijk voor het creëren van innovatieve oplossingen die de medische beeldvorming naar nieuwe hoogten tillen.

Wat kun je verwachten?
  • Praktische elektronica-ontwikkeling: Ontwerp en onderhoud van schema’s en PCB’s voor hoogwaardige instrumenten.
  • Creatieve probleemoplossing: Vind innovatieve oplossingen om de productie draaiende te houden, zelfs tijdens uitdagende perioden van componententekorten.
  • Multidisciplinaire projecten: Werk samen met getalenteerde mechanische en software-engineers aan inspirerende en baanbrekende projecten.
  • Implementatie van ontwerpen: Werk nauw samen met onze productie-engineers om jouw ontwerpen te integreren in MILabs-producten door middel van test- en assemblagedocumentatie.
  • Je krijgt de kans om je te specialiseren in gebieden zoals HDL, embedded systemen of ruisarme analoge ontwerpen, afhankelijk van jouw ervaring.
Wat we van jou verwachten:
  • Een bachelorsdiploma in Elektronische Techniek of een gerelateerd vakgebied.
  • Praktische ervaring in het elektronische ontwerpproces.
  • Sterke communicatieve vaardigheden om effectief samen te werken in ons internationale team.
Wat bieden wij:

Bij MILabs bieden we een stimulerende werkomgeving, een competitieve beloning en uitstekende faciliteiten. Je hebt de unieke kans om deel uit te maken van een gepassioneerd team dat werkt aan unieke producten die een directe impact hebben op (preklinisch) medisch onderzoek.

Voor meer informatie over MILabs, bezoek onze website: www.milabs.com. Wij kijken ernaar uit om jouw talent en passie te verwelkomen in ons team en samen de grenzen van de biomedische beeldvorming te verleggen.

Share on Facebook
Share on Linkedin
Share via Email
Share via WhatsApp
Scroll to Top